Wednesday, February 2, 2011

Egyéb rovat I.

A Maelstorm végre postára adta a December végi rendelésünket. Igaz, csak a felét, de emiatt gázos akció alatt rendelni :P Nem baj, Victoriáék gyarapodnak pár új arccal, akiknek a Jossom elkenheti majd a száját. Nem úgy a Dreamer aki Daydreamek és Alpok nélkül marad egy ideig, mert az külön pakkban érkezik.

De kár.


Közben kijöttek a Februári megjelenések is, így kénytelen leszek újra rendelni galambokat. Akikkel el is kezdhetem a szivárványt szellentő homoerotikus unikornis stílusban kifestett totemem megalkotását (igen a középsővel). Csodálatos lesz. Majd le is fotózom kb. Május felé, ha kihozta a postás (ha még a hónapban megrendeljük, talán addigra ideér :P).

1 comment:

  1. Mivel a showgirlök lányok (reméljük) ezért szvsz nem annyira homoerotikus mint inkább buta plázaribi fílinget fog árasztani az egész aminek a közepén ott gubbaszt majd a macsó indiján Joss tűnődve, hogy hogy került ő ebbe a csapatba...
    Alternatívan esetleg Joss is kiegészíthető tüllszoknyával és unikornisos tornadresszel de akkor már a terrifyingot is megkapja.

    ReplyDelete