Saturday, February 5, 2011

Megjött a postás - rovat

A másodikán feladott rendelés tegnap megérkezett. Ami igen durva, tekintve hogy az csak két nap, akárhogy is számolja az ember (nem egy magyar posta feeling). Itt csücsülnek a dobozban az outcastok és Joss. Az outcastokat majd Chipi idejellemzi, mert ők sem egy darabban érkeztek, mint ahogy ez a steampunk félvér macsó indiánarc sem. Eredetileg összerakva így néz ki:

Jól látható, hogy a baltáit kis csövek kötik össze a hátával. Hát igen. Természetesen darabokban érkezett a koma, az egyik alkarja a baltával nincs rögzítve. Ez oké lenne, bár rühellem a fegyvereket helyre rakni, de legalább a csapolásnak hagytak benne lyukat (komoly). Viszont. A baltát és a hátat összekötő csövet is külön adták, amit majd jól nekem kell összehajlítgatni és beragasztani a maga 0,5mm-es átmérőjével, így hatszázszor fog leesni ragasztás után ha nem töröm el a világhíres kézügyességemmel, mert sajnos az sem kizárt. Itt van a szétszerelt figuráról egy baromi minőségtelen kép:

Jól látható a kis energiavezető cső vagy mi a rosseb a balta előtt. De legalább így lesz benne kihívás, és majd készen jól beveri a Teddy arcát keményen.

Update: összeraktam Josst, ráment a fél délutánom, de megérte, nagyon badass. Kapott saját base-t is mivel találtam 25mm-es fogaskereket, jól megy a steampunk feelinghez. Viszont azt az istenverte drótot nem volt egyszerű csatlakoztatni a figurához és a baltájához is, mire meghajlítottam irányba, szerintem lélekben már porrátört negyvenkétszer. És tekintve hogy kiáll a figurából, esélyes hogy le fog potyogni majd, emiatt új seregtartó doboz is kelleni fog. :) Amúgy érdekes, hogy a drót mindkét végén kellene lennie egy vastagabb hengernek (valami csatlakozó), de gyakorlatilag csak az egyiken volt, úgyhogy puttyzni is kell majd. Nem baj legalább nem esek neki habzó szájal a festésnek már ma.

Tüllszoknyát nem kapott, nem lett showgirl / showtrap...

2 comments:

  1. Ne sírjon a szájad, Coppelius csápja is külön volt, aztán az mégkisebb. Ráadásul az volt az egyik legkönnyebb ragasztás utólag, és azóta sincs semmi baj vele.
    Inkább a koriféket járasd fizikoteráiára vagy fesd át őket leprásra és akkor beleillik mikor leesik a karjuk mindég :P

    ReplyDelete
  2. Már az egyik Mannequiné is leesett, ami szerencsés mert az már festve volt. :D

    Nem úszom meg a csapolást ott sem...

    ReplyDelete